7 MOTIVE SA FACI CURSUL DE BAZA ThetaHealing®

Theta-HeartMOTTO: „Visul lui Dumnezeu pentru fiecare din noi este sa ne atingem intregul potential!”              De cate ori ti s-a intamplat si tie sa simti ca exista ceva  care te tine pe loc!?! Indiferent de cat de multe stii la nivel constient si cat de bine iti fixezi obiectivele, cat de multe afirmatii pozitive faci, pentru ca vrei ca un lucru sau altul, sa se implineasca in viata ta, ceva te tine pe loc. Ai vrea sa stii ce anume?

92-94% din viata ta functionezi pe pilot automat!                                                                 92-94% dintre gandurile, emotiile si actiunile tale sunt dictate de subconstient, locul in care sunt pastrate cu grija: convingerile, programele, paradigmele, sau tiparele tale mentale. Ce te faci  cand ai multe convingeri limitative, care te tin pe loc? Cum sa evoluezi daca stai pe loc? In definitiv, viata insasi inseamna evolutie!                                   De mai multi ani sunt preocupata de simplitatea lucrurilor. De tot ceea ce poate fi aplicat si transmis mai departe, cat mai simplu. Si am descoperit ThetaHealing®.

Iata 7 motive in favoarea acestei tehnici utile pentru evolutia ta:

1, Te ajuta sa te „trezezesti” si sa devii constient de blocajele tale. Iti reaminteste ceea ce stiai de fapt si ajungi sa te ajuti pe tine si pe ceilalti.

2. Poti sa faci lucruri minunate cu ceea ce ai deja, fara sa fie nevoie de vreo „tehnologie” externa sofisticata.

3. Este simpla si FUNCTIONEAZA!!! De aceea se adreseaza tuturor! Te convingi de eficacitatea ei din momentul in care incepi sa o aplici. Prin testarea kineziologica folosita, ai confirmarea eficientei acestei tehnici.

4. Este o tehnica prin care accesezi subconstientul. Programele din subconstient sunt bine inradacinate si de multe ori nici nu stim de existenta lor. Ce este minunat la ThetaHealing® este tocmai descoperirea acestor programe si eliminarea lor. Poti sa identifici ceea ce crede subconstientul tau si sa schimbi convingerea negativa, limitativa, cu una pozitiva, potentatoare. Poti scapa de frici si resentimente si poti instala sentimente pozitive. Inveti sa iti controlezi gandurile si sa le eviti pe cele negative.

[fbls]

5. Daca iubesti Divinitatea si stii ca esti un mesager care poate aduce schimbari in lumea asta, ThetaHealing este pentru tine, pentru ca iti reaminteste cat de minunat esti  si ca poti sa iti re-creezi viata cu bucurie! Prin ThetaHealing vei putea vedea cum toti avem abilitati intuitive și ca acestea pot fi folosite pentru a aduce vindecari fizice și emotionale instantanee.Theta-Intuition

6. Este primul curs de care ai nevoie pentru a incepe calatoria in lumea ThetaHealing, o lume fascinanta a tuturor posibilitatilor. Este primul curs dintr-o calatorie in care sa-ti reamintesti de tine si de puterea ta.

7. Obtii prima ta diploma autorizata  de  la ThetaHealing Institute of Knowledge – THInK®   care atesta ca esti ThetaHealer sau Life-coach ce foloseste ThetaHealing®. Iti insusesti o tehnica inregistrata oficial si poti sa incepi o profesie si o cariera noua!

Iata cateva lucruri pe care le inveti si/sau exersezi in Cursul de Baza:

  • Ce este starea de Theta si accesarea acestei stari
  • Meditatia si rugaciunea din starea Theta
  • Citirea intuitiva (scanarea corpului, citirea la distanta, citirea viitorului)
  • Testarea kinesiologica
  • Schimbarea convingerilor
  • Crearea de sentimente
  • Cum sa scapi de frici si resentimente
  • Cele 7 Planuri ale existentei
  • Despre Ingerii pazitori
  • Cum se face o manifestare
  • Accesarea „fantanii tineretii”
  • Recuperarea Fragmentelor de suflet
  • Activarea ADN-ului
  • Curatarea corpului de toxine si de radiatii
  • Vindecari de grup

Ca participant la curs primesti:

Manualul cursului, in limba romana

– Cartea ThetaHealing scrisa de Vianna Stibal, in limba romana.

– La finalul cursului, Certificatul oficial inregistrat si eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge® ca practician al tehnicii ThetaHealing®. Cu consensul tau, poti fi inscris pe site-ul oficial www.thetahealing.com.

Thetahealing-logo

Poti face acest curs cu:

Subsemnata, Dr. Alexandrina Galiceanu – instructor autorizat ThetaHealing®

Prin urmare daca:

  • Vrei sa stii cum sa faci cu usurinta schimbari in viata ta
  • Vrei sa-ti creezi viata asa cum iti doresti
  • Vrei sa stii CUM sa-ti atingi intregul potential

Inscrie-te pentru urmatorul curs aici.

Vei primi in scurt timp un e-mail de confirmare, cu date suplimentare despre locul de desfasurare al cursului.

Te imbratisez cu drag,

Alexandrina Didi Galiceanu